Sila Klik

Tuesday, 31 March 2009

Salam.

Lama juga rasanya tidak mencoret dalam blog ini. Samada terlalu sibuk atau ketandusan idea. Mungkin kedua-duanya sekali. Kerana terlalu sibuk dengan rutin harian, idea pun menjadi tandus. Minggu ini dan minggu-minggu yang akan mendatang menjanjikan kesibukan yang terlalu sibuk. Bermula dengan Mesyuarat J/K Kurikulum, kemudian Percambahan Idea tentang Pameran Hari Guru dan Sukaneka Bank Rakyat. Diikuti pula dengan taklimat e-Tukar, Perayaan Bulan Dakwah dan Mesyuarat J/K Kewangan dan Akaun, pada masa yang sama Mesyuarat Agung Tahunan Bank Kerjasama Rakyat (mewakil Koperasi Abang Aing Berhad) di PWTC. - sesekali best jugak dapat flight free.

Minggu depan bertambah sibuk. Pertandingan Bolasepak 12 TKB, Pertandingan Kawat Kaki, Koir dan beberapa siri mesyuarat. Terjejas juga aktiviti-akitivi akademik yang telah dirancang. Kadang-kadang terfikir jugak, perlukah aktiviti-aktiviti yang "ko" begitu banyak? Bukan apa, bimbang takut sasaran tak tercapai. Yang dikendong keciciran, yang dikejar tak dapat. Bila fikir lagi, elok juga bagi menyediakan perkembangan yang holistik bagi pelajar-pelajar.

Walau bagaimanapun tahniah kepada Cikgu Dayang Aishah, Cikgu Mohd Jurji Abdullah, Cikgu Irene Sintan, Ustaz Mokhtar (telah bertukar ke Semananjung) dan Abang Mohd Preudrus kerana telah dianugerahkan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2008.

Wsalam.